Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Maria - 10 juni 2009 11:02

Så kom dagen. Dagen när vi får skattepengarna utbetalda. 15653 kr rätt in på kontot bara! En fin känsla sprider ser i kroppen när man ser kontot. Visst är pengar ett glädjeämne?  :)



Så idag blir det lite betalningar som ska göras samt en tur till apoteket. Ska maska av samtliga djur och köpa fästingmedel till de samme. Hundmat måste införskaffas. Nåt extra ben till hundarna kanske... Hade det inte regnat idag så hade sara och jag nog grillat ikväll. För en gång skull så är vi hemma samtidigt och bara det är ju ett underverk. Hon har sagt ifrån fotbollsmatchen ikväll för hon gjorde illa sej iknät igår på träningen.  Trist men eftersom hon har ont i hälen med och det snart är 4 dagars cup så är nog vila en bra ide. Ska ta och ringa till Mjuka muskler, en tjej som gör laserbehandlingar (bla) så både sara och jag får gå dit. Katarina har ju varit där med sin häl och hon är nästan helt bra nu. Värt att lägga pengar på.





På fredag efter skolavslutningen åker tjejerna och jag till ullared. Annika ska med osså.  Vi har hyrt rum på vandrarhem så vi stannar över natten. Äter nåt gott på kvällen och sen blir det shopping hela lördagen. Vi firar det extra skramlet i kassan med en shoppingtur. :)




Har börjat fundera över vad jag ska handla. Kläder förstås, både till mej och ungarna. Gardiner och dukar ska jag titta på. Hundsaker så klart. Har gjort en liten fin lista hemma och ett tag funderade jag över hur *** jag ska få in allt i bilen eftersom mina hundar kommer att få följa med (= ingen skuff att stuva i). Meeen jag har ju en pappa som har en dubbel takbox så den ska sättas på i morgon kväll. Tur det!




Men jag har faktiskt inte tänkt handla upp allt för en del av pengarna ska in på sparkontot inför framtida bekymmer eller glädjeämnen.




Hur gick det för er andra? Fick ni tillbaka pengar eller fick ni betala? Ska ni göra något speciellt för pengarna?



Ha en bra dag! Jag lever på glädjen över pengarna idag... :)




Ovido - Quiz & Flashcards