Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Maria - 30 juni 2009 13:26

Ja det är iallafall känslan. Här blir man lovad jobb, jag tackar nej till ett jobb för att dom lovar mej en anställning och sen får jag besked idag om att jag får gå hem den 31/8 om inget händer innan.


Jag är sååå besviken på min arbetsgivare. Just nu vill jag inte alls jobba, helst skulle jag gå hem nu. Mitt jobb har varit att starta upp ett register för en entreprenör som ska använda det sen. Nu visar det sej att dom som jobbar här förutom mej inte kommer att ha tid att fortsätta mitt arbete. Dom hinner ju knappt med sitt eget eftersom vi är så kort om folk. Och vad händer då? Jo allt jag gjort under 1,5 års tid kommer ju att bli liggande. Hur kul är det att sitta här och fortsätta jobba då?



Jag kommer att söka andra jobb självklart och även om jag skulle bli erbjuden en fortsättning här senare så vet jag inte om jag är så sugen. Men det beror helt på hur läget ser ut då. Som en sista utväg blir det att återvända till skolan.



Idag är jag besviken.. Egentligen skulle jag har två veckors semester, v32 och 33 men nu har jag mailat personal för att höra om jag kan få ut dom i pengar istället. Tycker det är onödigt att ha två veckor ledigt för att sen jobba två veckor för att sen gå hem.


Det finns bara en positiv sak med det här och det är att jag kan vara hemma med hundarna. Det värsta är hur fan jag ska överleva...




Hoppas ni har en bra dag. Jag har det inte....



Ovido - Quiz & Flashcards