Alla inlägg den 17 september 2009

Av Maria - 17 september 2009 08:48

Japp så är det. Hundarna, ungarna och jag ska flytta.. (Just ja katterna med förstås, har en förmåga att glömma dom).. Vi ska flytta till plan mark, andra sidan stan, nya områden..  Närmaste granne blir.. Gissa vem?? 

Katarina.. Skrattande



Nädå så nära är det inte. Jag ska bo på gården bredvid. Hade bestämt träff med visningstanten igår kl 16. Två lägenheter på övre plan (det finns bara två plan i husen) skulle jag titta på. Vi var in i en hörnlägenhet som behövdes totalrustas. Rummen var dock sneda, i vinklar liksom. Nä, den vart jag inte alls sugen på. Sen skulle vi gå till nästa när visningstanten kläcker ur sej. "Jag har iofs en marklägenhet med, en trea, som kom in i veckan för tjejen som skulle ha den har ångrat sej. Vill du se på den med?"... Skoja eller??? Klart jag ville det!! En markplanare var ju det jag helst ville ha.




Helt ok planlösning, inte så öppen som dom på övre plan, men här har jag istället två uteplatser. Nåt som jag tyckte var lite trist var att dom inte ville tapetsera om åt mej. Den som bott där innan hade fått nya tapeter men dom var ändå rätt slitna tycker jag. Bla i ungarnas rum så var det fläckar på väggen. Får väl tapetsera själv kanske..

Dom skulle åtgärda saker i hallen, det var hål i väggen och sen skulle dom måla där. Även köksluckorna skulle åtgärdas och målas.



Men i det stora hela är jag nöjd. Framförallt med hyran. Idag betalar jag 7300 för min fyra. Den nya hyran blir 5500 för en stor trea.



Tänkte bara berätta att jag nu ska flytta!!!! *glad över det* Skrattande





Ovido - Quiz & Flashcards