Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Maria - 3 januari 2010 20:28

Jahapp nu har vi ett nytt år.. Det var ett tag sen jag uppdaterade här. Har inte hänt så mycket. Vi försöker överleva kylan, den som lyckas bäst är dizze. Han älskar snön, han är mer i snödrivorna än bredvid.. Jag har varit en del ledig vilket varit skönt. En del skogspromenader, varav en som slutade med att min bil satt fast och att jag fick hjälp därifrån av en stor Volvo XC. En sån bil ska jag ha!    Då kan jag åka överallt utan att fastna..



Ett nytt år innebär ju nya mål, nya förutsättningar och nya möjligheter. För dizze och mej betyder det mycket träning, vi har en del mål uppsatta för oss och det blir en del jobb för att komma dit. Prickarna, ja... Vi får se helt enkelt..


Nyår gick bra iallafall.. Peggan tycker smällare är otäckt, och jag hade köpt receptfria lugnande piller hos vetten för att dämpa det värsta hos henne. Vet inte om dom hjälpte så värst direkt. Hon  var/är jätteorolig ute så fort hon hör minsta smäll, inne går det bättre om det är sporadiska smällar. På nyårsafton sov hon nästan hela kvällen, det var först vid 12-slaget som hon kom och satte sej i soffan hos mej. Där satt hon, som ett ljus och stirrade ut. Jag hade ju dragit ner men hon hörde och hon såg ljuset skifta ändå. Men hon var betydligt lugnare än jag trodde så jag måste säga att nyår avlöpte bra.


Dom andra två sov som stockar kan jag meddela.   




Hoppas ni hade ett bra nyår och har en bra fortsättning! Mot ett nytt bra år.....




Ovido - Quiz & Flashcards