Alla inlägg den 10 januari 2010

Av Maria - 10 januari 2010 18:32

Min bil har lagt av.. I torsdag när jag skulle till jobbet så startade den så fint så... la i backen, rullade dryga tre meter sen tvärdog den.. Helt omöjlig att få igång. Slutade med att jag fick ringa pappa så han fick komma och dra igång mej.. Lite jobbigt kvart över sex på morgonen, värst var det nog för lilla pappa. Tack pappsen! Jag var helt säker på att det var batteriet eftersom jag haft problem med det förut, speciellt på vintern. Det gick så fint till jobbet men när jag skulle hem sen så nix, tvärdöd igen trots laddning av batteri.. Jag lånade jobbets volvo hem och till jobbet på fredagen. Nu står min bil på verkstan, det var startmotorn, helt död var den. Trist men sant. Förhoppningsvis får jag tillbaka bilen på måndag eller tisdag..









Den här veckan får jag återigen reda på om jag blir kvar på jobbet eller inte.. Klart jag hoppas på att jag blir det, trivs ju jättebra. Ska ha träff med facket med, dom har reagerat på att jag får förlängt så mycket men ingen fast anställning.. Håller tummarna där!!







Jag har fått ont i foten.. Det började med att jag hade ont ovanpå foten och då och då.. Nu har jag värk nästan konstant.. Det har börjat krypa högre upp med. Jag har ju inte gjort illa mej så jag vette sjutton vad det är. Tur det är kallt så det ändå inte blir långa promenader med hundarna. Det skulle jag ändå inte klara nu.





I övrigt händer det inte så mycket här hemma. Skolan börjar imorgon för barnen, trist för hundarna men himla skönt att komma tillbaka till rutinerna igen.




Ha en bra vecka!! Kanske släpper kylan lite.. hoppas på det...


Ovido - Quiz & Flashcards