Alla inlägg den 16 maj 2010

Av Maria - 16 maj 2010 19:53

Idag var vi i Katrineholm på brukshundsklubben, SBK-utställning närmare bestämt. Lite bröder var där. Hubbe och Slash. Även mamma Yizza och pappa Frasse var där. Frasse var inte med på utställningen men de var såå roligt att se honom. Kul att ni kom och tack för bilderna. På specialen kommer ni inte utan. :) Jättefin färg och stilig var Frasse nu. Jättekul att se Hubbe med, har inte sett honom sen han var putteliten valp.


Själva ställandet gick väl inte så där jättebra. En väldigt kräsen och den här lilla erfarenheten säger mej att jag aldrig mer kommer ställa för en finsk domare. 3 juniorer, hubbe, slash och dizze. Slash fick en tvåa, hur nu det gick till, domaren måste ju ha fått totalförvirring, han är ju så fin och absolut inte värd en tvåa. Dizze en slät etta. Hubbe, en etta med Hp.



Det roliga var att lilla VIP blev BIS-valp och fina Trixxa blev BIR, hur det gick sen vet jag inte än. Hon fick även cert. Kanonbra! Grattis gittan! Kim fick även en uppfödargrupp, BIS blev det!! Grattis!




Lite bilder blir det nu.



 

Hubbe.

Kan säga att han har enormt mycket päls! En riktigt snygg pojke var han med..    



   




Två bilder på Slash. Fina brorsan. Han är för härlig den där hunden... En riktig buse!   





 


Dizze och mamma Yizza.







  


Morbror Tage och Dizze. Klart att Tage var med. Han var inte med dock.   





Om två veckor är det briardspecialen. Det ser vi fram emot. Tills dess så ska vi träna en massa. Men först, imorgon ut i skogen. Det behöver vi alla nu.



Grattis Kim, Liza och Gittan igen!


















Ovido - Quiz & Flashcards