Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Maria - 12 juli 2010 14:28

Japp så är det.. Eftersom det är så varmt så har jag bekymmer på sovfronten. Sov inte många timmar inatt så nu sitter jag mest här och gäspar.



Har inte mycket att berätta när det gäller hundarna. Allt står still. Har däremot många tankar kring hösten och dess träningar. har varit så inställd på att köra stenhårt för att starta apellen i höst. Men han är såå vimsig just nu så jag tror inte vi blir klara. Jag vill ha en fokuserad hund med mej ut på plan. Så jag jag får se, tankarna ska få mala en stund till innan jag "avslöjar" hur det blir. Träna kommer vi självklart att göra ändå fast kanske skjuta lite på debuten.



Just nu badar vi mest när vi ens orkar ta oss till badet. Det är ju bedrövligt varmt och bada är det enda som gäller för att svalka dizze. Simmar gör han som en galning och man kan ju alltid se det som en bra träningsform med. Två flugor i en smäll.   



Vi flyttar snart med. Inte så långt, bara några meter till en större lägenhet. Mister uteplatsen och det är synd. Men men, har ju inget staket så vi kan ändå inte ha hundarna ute. Annars tror jag att jag kommer trivas bättre i den nya, längre ifrån grannar, bättre planlösning och den är helt nyrustad bara för oss.. Ska gå dit idag och se hur långt dom kommit. Hinner dom bli klara så ska vi bära möbler i helgen.



Nu ska jag gå en vända in i rummet med ac.. Mitt är det enda utan.. Undrar varför den som jobbar mest och hela sommaren är den som inte får ac??.. hmm...



Ha en bra kväll!!




Ovido - Quiz & Flashcards