Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Maria - 7 februari 2009 15:02

Idag är det en väldigt varierande blogg. Vi har varit på träningsmöte och bestämt att vi nu ska starta träningen igen. Torsdagar är det som gäller till vidare och vi har fått en ny grupp. Det, tror jag, är en bra grupp. Vi är 7 st totalt och en bra blandning. Vi diskuterade med vår tränare lite hur vi vill ha det och det nya nu är att vi ska ha ungefär som ett schema att gå efter. Nya moment ungefär var tredje veckan så vi hinner öva mellan. När det blir bättre väder så blir det spår varannan gång. Flera i gruppen har även tränat sök tidigare så de kanske vi med provar på. Tror det kan bli bra.



Som ni vet så brukar jag har med doris vissa dagar till jobbet. Idag fick jag en bild på henne från en av killarna. Emil, doris favoritleksopgubbe, tog en bild på henne en dag. Här är hon i fikarummet.




Sötnos eller hur? Hon har koppel på sej här för vi har en pappa på jobbet som har en son som är så allergisk att om pappan hälsar på doris och sen kommer hem så känner sonen av det och blir dålig. Trist men sant. Det går bra att doris är där men han får inte hälsa på henne. Så när han kommer upp får hon vara kopplad. Det är inte såå kul säger doris... :)


Sen har jag en annan bild att bjuda på. Det är tage och doris som busar..  Visst är den rolig?! :) Tage är bara hår och ser ni pegis tunga? Hon lipar..




Vet inte riktigt vad dom gör men jag gillar bilden... :)


 Imorgon ska jag på utställning med katarina och doris. Det är doris debut så det blir spännande.


Nu ska jag överlämna datorn till sonen.. Ha en bra kväll!




Ovido - Quiz & Flashcards