Alla inlägg den 13 april 2009

Av Maria - 13 april 2009 16:21

Jaha då var den här helgen över. Himla tur med vädret har vi haft, synd bara att man måste pallra sej till jobbet imorgon. Längtar redan till semestern men det ska bli skönt att det är mycket "extraledigt" på väg dit. Långa helger är bra..  :)




Katarina och jag har varit i skogen med hundarna i helgen. Fint väder och en del bilder blev det. Bus och posering..  :)






"Hmm, undra vad det är för gott Katarina har i handen där borta egentligen?..."






 Tungor ut...






Var ut en vända igår med. Mina föräldrar var med och egentligen skulle vi bara gå men väl där så la jag två spår "bara för att"... Man ska inte göra sånt när man inte planerat det men men... Kunde inte hålla mej. Skulle bara testa och se om dom kom ihåg nåt. Själva spårandet gick bra. Det är pinnplockandet vi behöver "förnya". Pegi gick sakta och fint. Peppar fick jag tvinga att gå sakta. Tror jag kommit på hur jag ska göra iallafall. Nu måste jag sätta fart..



Synd bara att det gav mersmak för nu är Peppar skadad. (Tur jag har två hundar) Dom senaste dagarna har han haft som svamp mellan bakbenen. Nåt han kan få då och då och speciellt när det är varmt. Nu baddar jag det med prob olja och det blir genast bättre. Får se om det ger med sej helt eller om jag måste ta mej till vetten med honom. Men, igår skar han upp mellan två tår, själva "simhuden". Om det hände när vi var i skogen eller om det hände på kvällspromenaden vet jag inte men jag märkte det efter kvällspromenaden. Då rann blodet och det vart spår över hela mitt golv.


Tvätt och på med bandage. Han vill inte gärna gå och längre promenader är inte att tänka på. Blir korta kissvändor nu bara ett par dagar.




Hittade en sak på YouTube. Så vill jag att mina hundar ska gå... Fasen nu måste jag träna... :)



Hoppas ni har haft en bra påsk!










Ovido - Quiz & Flashcards