Alla inlägg den 23 april 2009

Av Maria - 23 april 2009 08:17

Tur det snart är helg, jag är trött... igen..





Iallafall. Imorse när jag åkte till jobbet så tänkte jag på vad klockan är när jag går och lägger mej och när jag går upp på morgonen. Vanligast är att jag går och lägger mej mellan 21-22 och när klockan ringer är hon 05.30 Då tycker jag att jag sovar ganska mycket ändå. Iofs så kan jag gå och lägga mej vid nio men jag läser oftast till halv kvart i tio. Så säg att kl är 10 när jag somnar. Det blir 7,5 timme sömn. Inte dåligt utan rätt normalt. Eller?






Hur mycket sover ni? Gjorde en liten omröstning så ni kan väl klicka i ert alternativ. Kanske gör en "när går du upp på morgonen" med för att ha något att jämföra med. Gick inte att göra två så den kommer sen isåna fall.






Ny sida är på G. Har tröttnat på min vita snö-sida så nu blir det färgglatt igen. Lite kvar men nu har ni en "press-release" att se fram emot!






Idag sänder vi en liten tanke till Doris. Lilla ängeln och gosgumman gråben som blivit av med halva sitt bakben och massa päls. Nä så illa va de inte men hon har nog lärt sej att man inte kan hälsa på alla människor som har en hund bredvid. Ett "litet" sår blev resultatet. Stackars liten vill bara sitta ner nu... Hon och tage kommer till mej på lördag, då ska hon få tröst och extra godis. :)






Jobbdags igen! Ha en bra dag!









Ovido - Quiz & Flashcards