Alla inlägg den 22 april 2009

Av Maria - 22 april 2009 08:00

Den här veckan har varit och är jobbig. Jag behöver helt klart semester.



Hinner ingenting. Bara far runt. Sur som ättika. Förvirrad. Minnesförluster. Vill bara sova. Kan man få semester?? Snälla??



Jag har dåligt samvete med. Hundarna har fått alldeles för lite träning den här veckan. (eller ska vi säga månaden? ) Pegi fick en del i måndags men herrn därhemma river nog snart min lägenhet i ren frustration. (Hans sår gör det ju inte bättre eftersom han inte kan/får/ska springa som han brukar). Försökte träna lite inne i går och han var övertänd så in i nåda. Kul att se ändå att det här med klickern gör han så glad. Körde mest "tänk själv så klickar jag" = jag klickade för allt. Efter ett tag började jag sålla ut och klickade för vissa saker. Kul!


Gjorde samma med pegi men hon är svår. Antingen är hon superpå och gör allt samtidigt vilket gör det svårt för mej att hinna med å klicka eller så gör hon inget alls. Igår gjorde hon inget alls. Hon stod. Och stod. Och stod.

Fick backa och klicka för minsta lilla rörelse. Släppte efter ett tag.




Jag skulle vilja ha ett jobb där jag jobbade lite kväll, lite dag och kanske nån helg med. Det vore ganska bra för då skulle jag hinna med träningen på ett annat sätt än vad jag gör nu. Spårandet blir lidande, lydnaden blir lidande. På jobbet är det 390 hela tiden, så när jag kommer hem är jag sliten. Går en promenad med hundarna men sen är min inspiration slut. Stackars djur....





Jag behöver ha semester så jag får tillbaka lite ork. Eftersom jag pluggat tidigare så har jag jobbat sommrar nu, två år i rad. Så i år blir min tredje sommar och jag får bara två veckor semester. Sen ska jag spara de få dagarna jag har kvar till vintern.



Kan nån bidra med några dagar?? Eller åtminstone med en hög inspiration.




Ha en bra dag!




Ovido - Quiz & Flashcards