Alla inlägg den 25 april 2010

Av Maria - 25 april 2010 20:31

Precis så har vår dag varit. Först utställning i Västerås och sen ett lååångt snårigt spår..


Som vanligt skötte han sej utomordentligt bra. Tyvärr var det ett alldeles för halt golv så farten blev inte vad den borde vara. Men vi hankade oss runt. Först ut, vilket gjorde matten kräknervös. Men men, allt gick ju bra och han var superglad i ringen, domaren fick nästan en puss och en hel dans. Och vad fick dizze av domaren? Jo ett första pris och CK!! Så det blev en vända in i bästa hane. Liten dizze-plutt gick mot Tage och Woodlooks Armangac (Hoppas jag stavade rätt). Den siste en veteran, en stilig sådan. Och tanken blev genast, va sjutton ska vi in här för? Men men, man kan förvånas.. Dizze fick en andra placering!!! Tage tog första platsen och gick sen in i BIR och BIM. Där mötte han stella och blev slutligen BIM! Grattis Både katarina och Veronika!!




En rätt bra debut för Dizzes del eller hur??   




Kritik kommer på hemsidan.




Senare under dagen åkte vi till skogen för att spåra. Rickhard hade lagt ett lååångt spår, i snårigt granris och massa nya lukter.. (Tack rickhard!)    Men jag kan ändå säga att jag är mycket nöjd med pojken. Han tog sej igenom spåren, visst han tappade i vinklarna, han tog pinnar, han tyckte de var jobbigt, han var trött.. Men han gav aldrig upp... Han är en kämpe min kille!!





Nu blir det två veckors övande på vinklar och sen ska rickard få lägga ett nytt spår.. Och ja, gärna på samma ställe..   






Det är tur man har folk som hjälper en.. Tack katarina för.. tja.. bara för att.. Och rickard.. tack för att du orkar gå spåren åt mej... Toppen!!





Nu lockar soffan!!


Ha en bra kväll!! Själv kommer jag somna med ett leende med armen om världens bästa hund!!





Ovido - Quiz & Flashcards