Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Peppar är halt!

Av Maria - 14 maj 2009 08:09

Japp, så är det. Peppar är halt. Igen.





Jag tror det blev för mycket igår för honom. Först fick han gå en långpromenad med morfar och en del av den bestod av lek i teknikbacken. Det är fortfarande snö där och det är ju kul. :) Men jag tror inte att den biten spelade in utan det som gjorde det onda kom senare.





Efter jobbet åkte jag till annika och paint och vi tog en promenad i skogen. På vägen hem gick vi över åkrarna och hundarna var lösa. Rätt som det är ser jag bara en hare i full fart dryga 10 m framför oss. Efter kommer peppar. Antagligen hade han kommit för nära när den låg och tryckte så han skrämde upp den. Så fort har jag nog aldrig sett peppar springa förut. Djävlar vilken fart. Sa till Annika " Nu skulle du haft kameran, det där hade blivit häftiga bilder".. Sen kom jag på att jag kanske ska ropa på honom för han stannade ju faktiskt inte. Han brukar inte jaga efter men antagligen fart dragningskraften för stor när det var på öppet fält. Vi har ju gått nästan rakt in i rådjur i skogen men dom bryr han sej inte direkt om. Ett tag blev jag lite stressad för det går en stor väg längre bort och han stannade inte när första åkern tog slut utan flög över ett djupt dike och fortsatte ut på nästa. Haren vek av och sprang genom några träd/buskar och då kom peppar när jag ropade. Tur han inte fortsatte för vägen var nog inte mer än 75-100 m efter dungen. Och att han inte fick tag i haren, stackars liten hare, den var nog rätt stressad. Peppar var rätt slut när han kom tillbaka, tungan hängde långt ut. :)





Imorse när peppar kom så stödde han inte riktigt på benet utan hältan var rätt rejäl. När han fått gå ett tag så blev det bättre men bra är han inte. Blir vila ikväll istället för träning. När jag får skattepengarna ska jag nog beställa en tid för röntgen av höfter, knäled och ben så jag får se vad som är felet eftersom det kommer tillbaka hela tiden.






Trist men sant.




Hoppas ni får en bra dag.. Snart är det helg, tänk va skönt!









 
 
Anette & Nilla

Anette & Nilla

14 maj 2009 11:08

Det var kul så länge det varade i alla fall, för Peppar att jaga haren alltså (stackars hare, vad rädd den ska ha varit) Stackarn bara som får ont sen, hoppas det går över snabbt.

http://www.nilla.webb.se

 
Ann Maya o Yawa

Ann Maya o Yawa

14 maj 2009 14:20

Hhaha jag om nån vet hur de är med hundar som jagar o vet precis hur de ser ut när de kommer tillbaka efter jakt o ser den långa långa tungan...ja du som jag minns ju pepper hahaha. Hoppas din prick blir bättre snart. Kram o puss från oss

http://hem.bredband.net/MayaYawa

 
Ingen bild

Madde

14 maj 2009 18:08

Hej! Jag tycker du ska testa http://www.redog.se/ han tar 500:- för en besiktning av hunden. Han har tidigare jobbat på Strömsholm´s rehabavdelning vi var på föreläsning med honom och han verkade väldigt kompitent inom just leder, muskler och naturligtvis rehabilitering. Maria, Lorena och Lillan var oxå med tror att Maria o Lillan skulle boka en tid men vet ej om de gjort det.

 
Ann-Sofie

Ann-Sofie

14 maj 2009 18:42

hjälp va orolig du måste varit !*puh* tur han höll sig från vägen ! krya på sig kramar till din fina prickpojk!

http://prickigapojkar.minsite.net

 
emelie & berit

emelie & berit

14 maj 2009 20:16

berit bryr sig inte heller direkt om rådjur, harar däremot är roligare! dock brukar hon bryta fort när man ropar på henne som tur är. än så länge. ;) hoppas peppar blir bra snart, aldrig kul att vara dålig. :( puss på dig brorsan!

http://www.prickig.se

 
Karinjax

Karinjax

15 maj 2009 10:20

Jag gillar färgerna på din nya hemsida. Men fortfarande får jag scrolla i sidled för att se på den, det är kanske någon inställning i min dator i .o. f. s.

http://web.telia.com/~u33802873

 
Jennie

Jennie

15 maj 2009 22:03

stackarn :( han kanske trampade snett i ett sorkhål när han jagade haren? jag är faktiskt lite rädd varje gång Poppy springer LC att hon ska skada sig. Hoppas han blir bra snabbt!

http://www.blogtown.se/blog.php?id=prickigaprinses

 
Anette

Anette

17 maj 2009 21:39

Stackars Peppar :(

Men annars var det rolig läsning =)

http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette

 
Team Timian

Team Timian

18 maj 2009 20:22

Long time, no see. Er jo innom og leser, men det blir liksom ikke alltid tid til en kommentar. Stakkars Peppar, ikke lett dette, Mynte sender en god bedring klem. Og Timian hilser søte Pegi. Her går tiden altfor fort, med barn, skole, jobb ,hunder og utstilling. Gleder oss til sommerferien.
Voffz fra Trude, Timian og Mynte

http://home.online.no/~trujoha2

 
Ingen bild

jenny & lego

19 maj 2009 20:15

stackars peppar - hoppas han blir bättre snart!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 22 juni 2011 21:23

Igår var vi i skogen. Lite bilder därifrån.             Blää! :)       Ett försök till att få alla tre på samma bild. Inte lätt...         Sist hittade vi en fin blomma... Läcker färg eller hur?       Idag...

Av Maria - 15 juni 2011 20:58

Idag har vi gått vårt första öppen klass viltspår. Vi fick vår första pris så det var ju lyckat.   Själv tycker jag att spåret gick så där. Han var lite virrig och tillslut fick jag känslan av att han letade pinnar i spåret. Han gick till alla pi...

Av Maria - 14 juni 2011 10:01

Äntligen är värmen som bortblåst. Vi har inte gjort annat än att flåsat, svettats och önskat att värmen inte var fullt så varm. En del bad för Dizzes del blev det med.   Men nu när värmen är borta så har jag börjat tänka på att träna igen. Det vo...

Av Maria - 5 juni 2011 14:56

Dizze fyller två år och det firar vi med tårta och paket så klart.       Vi satt på altanen och åt lite tårta.. Självklart ska födelsedagshunden ha bästa platsen.        "Får jag ta den där verkligen?? Nja, jag är inte säker på det jag...

Av Maria - 3 juni 2011 21:53

Japp, ni läste rätt. Vi har tävlat igen. Den här gången på Nora Bk. Det var utställning där och Kim, vår uppfödare, hade bjudit mängder av folk på kalas efter utställning och tävlingarna. Så dagen var fylld av snygga hundar, trevligt folk och god mat...

Ovido - Quiz & Flashcards